Tuesday 20 October 2009

Report Pals 12 Octubre

Here you can find a small report from our rider Màrius Solà...
even if I don't speak Spanish, it's pretty easy to understand his message from the pictures....
..here is just a small selection... check it out the link:

http://www.windsurfcat.com/forumWC/viewtopic.php?p=18490#18490

Màrius seems pretty satisfied with his WaveThruster...

More Thruster session have to come in this blog...


-------- Original message --------

Hola Surfers! (Versión Española a continuación)

Ver report con fotos:
http://www.windsurfcat.com/forumWC/viewtopic.php?p=18490#18490

Molt es va fer pregar la entrada de vent a Pals, però quan ha fet, ens ha regalat un dia d'aquells que recordarem durant temps. I la setmana actual per qui ho pot aprofitar...
Dissabte varem tenir que pujar a La Franqui per trobar bon vent (per 4,7m) i diumenge a St Cipriane (4,7m també). Peró Diumenge a partir de les 14:00 la previsió donava per Pals...
De bon matí sorprenia la calma a la platja de Pals ple de turistes prenent el sol... però una onada totalment glassy feia presagiar una sessió d'alta qualitat. Diversos surfistes locals i amb paddel estaven gaudint com si fos la platja de Waikiki.

El busca anava avisant de la entrada de la Tramuntana, primer Port de bon matí (fort i ratxejat, diuen) després Ampuriabrava després Sant Pere... a mida que s'acostava les 14h s'omplia de windsurfistes expectants.

A les 14:00 va entrar un F5 de cop. Alguns ja teníem les veles muntades a punt per sortir.... la primera sessió amb 5,2m i la nova RRD Truster 84l, va ser la millor. Onades netes, llargues i ordenades, surf sense pressió a la vela un somni. Després va anar pujant el vent i es podia saltar molt alt la majoria ja portaven 4,7m. Vaig immortalitzar alguns surf i backloops amb la càmera GoPro, però una vegada a casa un error meu em va fer esborrar tot...!

Cap a les 16 hores el vent ja estava fort de debò. Era el moment de muntar la 4,0m i estrenar la RRD Truster 68litres. Es va posar dur de veritat en algun moment. Em va sorprendre el control de la nova taula en els surf... era com començar una altra sessió!

Cap a les 19 ja quedàvem pocs a l'aigua, cansat i feliç sortia convençut que recordaria aquest 12 d'Octubre per molt temps.


Fotos: Esperanza Benítez (excepte dues de windsurfer.es) http://www.windsurfcat.com/forumWC/viewtopic.php?p=18490#18490

Hola Surfistas!



La Tramontana se ha hecho esperar mucho este Otoño, pero cuando lo ha entrado ha sido de gran calidad y durante días....
Toda la semana con condiciones de olas excepcionales.

Por la mañana sorprendía la calma en Pals con turistas tomando el sol... pero una ola glassy presagiaba una sesión de gran calidad.
Diversos surfistas locales estaban disfrutando como si estuvieran en la playa de Waikiki.

Ante la llegada prevista de viento la playa iba llenándose de windsurfistas expectantes.

A las 14:00 entró un F5 de golpe. La primera sesión, 5,2m y la nueva RRD Truster 84l.
Olas limpias largas y ordenadas, un sueño. En una hora ya estaba para 4,7m

Las grabaciones y fotos con la cámara GoPro se me borraron por error...!

Hacia las 16 horas el viento ya era fuerte de verdad. Era el momento de montar 4,0m y la nueva RRD wave Truster 68l...
empezaba otra sesión!


Hacia las 19 horas ya aguantábamos pocos en el agua. Cansado y feliz me retiré con el convencimiento que recordaria esta sesión durante tiempo.

Fotos:Esperanza Benítez (excepto dos de windsurfer.es) http://www.totalwind.net/foro/viewtopic.php?f=8&t=42146
--  Màrius Solà E-79  www.robertoriccidesigns.com (boards) www.ezzy.com (sails)  www.sailboardsgirona.com (Girona shop) www.sailboardstarifa.com (Tarifa shop)  www.kpsport.com (GoPro camera)  www.doctor-x.com.ar (fashion) www.sapse.com (electronics) www.cnbetulo.com (windsurfing Club)-

No comments:

Post a Comment