Tuesday, 24 November 2009

Report Sur de Francia

Marius had a good session in Canet-St Cipriane,
a French sopt at 1 hour driving from his home.
His GoPro Camera shot some good pictures of himself riding the RRD Wave Thruster 84

Well done mate!


Hola Surfers!

Dissabte 21 Novembre. No sé si dir que els Francesos tenen molta sort amb el vent o dir que nosaltres tenim sort que ho tenim a una hora i mitja de cotxe... lo cert és que una previ no molt forta de sud en terres franceses sempre és vent i per 4,7m màxim 5,2m a Canet-St Cipriane. A Mes la orientació era bona, no el típic Sud-Est de mar si no, de sud per surfejar frontside.

Tot no va ser perfecte perquè durant molta estona els que anàvem amb 4,7m teníem que navegar a dins per falta de vent a l'onada... però varem surfejar bé quan hi arribava.

Vaig treure la meva GoPro per treure imatges de la sessió, espero que us agradin:
http://www.windsurfcat.com/forumWC/viewtopic.php?p=18812#18812

Per aquells que estiguin pensant en regalar (o auto regalar-se) alguna cosa aquest nadal... penseu que tinc 3 cameres GoPro noves!
Mireu: http://www.kpsport.com/mailing09/catalogo-GoPro-100.pdf
I ja esta disponible la versió d'alta definició (HD) de la GoPro, aviat mes info.

Hola Surfistas!

Sábado 21 Noviembre. No sé si decir que los Franceses tienen mucha suerte con el viento o que nosotros tenemos suerte de estar a tan solo una hora y media de sus playas... el caso es que una previsión regular de sur, en Francia se materializa con viento para 4,7 o 5,2m máximo. Ademas el sur es orientación optima para surf frontside en Canet-St Cipriane.

No todo fue perfecto porque algunos bajones en la orilla nos mantuvieron navegando adentro... pero cuando llegaba las surfeadas eran buenas.

Saqué mi cámara Go Pro para sacar imágenes de la sesión, espero que os gusten:
http://www.windsurfcat.com/forumWC/viewtopic.php?p=18812#18812

Para los que estén pensando en un regalo (o auto regalo) para estas navidades pensad que tengo tres cámaras nuevas para ofrecer!
Mirad: http://www.kpsport.com/mailing09/catalogo-GoPro-100.pdf
Ya esta disponible la GoPro en alta definición (HD), pronto mas info.

Bon Vent!
-- Màrius Solà E-79  www.robertoriccidesigns.com (boards) www.ezzy.com (sails)  www.sailboardsgirona.com (Girona shop) www.sailboardstarifa.com (Tarifa shop)  www.kpsport.com (GoPro camera)  www.doctor-x.com.ar (fashion) www.sapse.com (electronics) www.cnbetulo.com (windsurfing Club) ------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment